Brochures & magazines

Brochures & magazines 2017-07-12T12:24:22+00:00

Nog altijd zijn brochures, magazines en (product)catalogi een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling en communicatie naar buiten toe. Met verzorgd drukwerk maak je een goede indruk op je klanten. Drukwerk is tastbaar en grijpbaar en wellicht het belangrijkste marketinginstrument van je organisatie. Helemaal wanneer je gebruik maakt van luxe papiersoorten, of een speciale afwerking of veredeling ben je bij Grafistar aan het juiste adres!

(Image)brochures

Met een (image) brochure kun je op een korte en bondige manier je bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen. Een brochure bestaat uit meerdere vellen gevouwen papier, die in de rug bijeengehouden worden met een nietje. De minimale omvang is acht pagina’s en dient een veelvoud te zijn van vier. Wanneer de brochure uit meer dan acht pagina’s bestaat, kan deze ook garenloos of genaaid gebrocheerd worden.

Om op te vallen kan je kiezen voor een veredeling. Door te kiezen voor een spot UV lak, soft touch of preeg maak je een extra goede indruk bij je klant.
Klik hier om meer te lezen over veredeling

Magazines

Een magazine kan op dezelfde manier worden afgewerkt als een brochure, namelijk geniet, garenloos of genaaid gebrocheerd. Het uitbrengen van een magazine (één of meerdere keren per jaar) is dé manier om de aandacht even helemaal op jouw bedrijf, product en of dienst te vestigen.

(Product)catalogi/ product brochure

Mocht je, je producten en of diensten wat uitgebreider willen toelichten, dan kun je er ook voor kiezen om een (product)catalogus te laten drukken. Een (product)catalogus kan geniet, garenloos gebrocheerd of genaaid gebrocheerd worden. Onze verkopers kunnen u er meer over vertellen!

Veredeling

Wil je extra opvallen? Kies dan voor een luxe afwerking als spot-UV, foliedruk of een preeg. (zie specials )
Ook is het mogelijk uw brochure af te werken met oognietjes. Hierdoor kunt u uw brochure gemakkelijk opbergen in een ringband of ordner.

Binnen ons hoogwaardige internationale netwerk zorgen wij ervoor dat je aanvraag bij de juiste leverancier wordt aangevraagd. Grafistar levert Nederlandse kwaliteit voor buitenlandse prijzen. Benieuwd naar de kwaliteit?

Vraag vandaag nog een sample aan!

BOEKEN

Vraag hier je offerte aan
Bekijk hier ons werk

ONS WERK