Het traject

Het traject 2019-09-09T15:50:13+02:00

Bij Grafistar B.V. kun je terecht voor al je boekproducties: Hardcover, softcover, integraalband en nog vele andere varianten in alle soorten en maten. Wij werken voor uitgeverijen en andere professionals, maar ook auteurs die hun boek in eigen beheer willen uitgeven zijn bij ons aan het juiste adres.

Ontzorgen

Onze taak als intermediair is jou ontzorgen bij je boekproductie. Van offerte tot levering, wij bewaken het productieproces van A tot Z. Wij krijgen niet voor niets een hoge waardering van onze klanten als ze ons eenmaal hebben leren kennen!

Offertefase

Wat kost het drukken van boeken?

Je vraagt vrijblijvend een offerte aan bij één van onze medewerkers (per e-mail of telefoon) of je dient een offerteaanvraag in via onze website. Vervolgens wordt de aanvraag uitgezet bij onze partners. Al jarenlang werken wij goed samen met diverse buitenlandse drukkerijen, die allemaal beschikken over een zeer modern machinepark met elk hun eigen specialisatie. Dat is ook de reden dat wij bijna ieder type boek kunnen leveren. Hieruit volgt een passende scherp geprijsde offerte. Onze prijzen zijn altijd inclusief transportkosten naar één adres in Nederland.

Order inplannen

Indien je ervoor kiest om de boekproductie door ons te laten verzorgen, dan neemt één van onze projectmanagers de orderspecificaties met je door zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten.

Aanleveren bestanden

Om je te helpen bij het aanleveren van de bestanden, sturen wij -indien gewenst- onze aanleverspecificaties (zie downloads) toe. Je ontvangt altijd een werktekening van de omslag. De bestanden kunnen aangeleverd worden via WeTransfer. Vervolgens controleren we de bestanden op technische mankementen. Wij gaan niet eerder over tot het drukken van de boeken, totdat de bestanden technisch gezien akkoord zijn bevonden voor druk. Mocht er iets niet in orde zijn, dan heb je nog de mogelijkheid het een en ander aan te passen.

Communicatie

De communicatie betreffende je boekproductie loopt via een vaste contactpersoon bij Grafistar.

Als je nog niet in de offertefase zit, maar wel op de hoogte wilt blijven van Grafistar, dan kun je je alvast inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze komt maximaal 4 keer per jaar uit. We overladen je niet met informatie, houden we zelf ook niet van!

Inschrijven nieuwsbrief

BOEKEN

Vraag hier je offerte aan
Bekijk hier ons werk

ONS WERK