Over Grafistar

Over Grafistar 2019-07-26T10:57:18+02:00

“Grafistar laat boeken tot leven komen“

Grafistar is een drukwerk intermediair. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 700 boekproducties: hardcovers, softcovers, integraalbanden en nog vele andere varianten in allerlei soorten en maten. Wij zijn voornamelijk in offset gespecialiseerd, maar ook digitaal druk is bij ons mogelijk. Wij werken voor uitgeverijen, scholengemeenschappen, verenigingen, stichtingen en andere professionals. Ook auteurs die hun boek in eigen beheer willen uitgeven kunnen bij ons terecht.

Drukt Grafistar alleen een bepaald soort boek?

Nee, wij drukken echt álle soorten boeken. Een productcatalogus is eigenlijk een softcoverboek met alleen andere informatie binnenin t.o.v. een leesboek. Een jaarboek of een jubileumboek laten drukken? Ook dat zijn boeken die wij verzorgen. Een kartonnen boek laten drukken? Ook geen probleem. Het maakt niet uit waar het boek inhoudelijk over gaat, of van welke kwaliteit het gemaakt is; het zijn boeken en wij kunnen daarvoor zorgen!

Voorbeelden zien? In het menu “Wat doen we” vind je meer informatie mét foto’s.

Boeken drukken in het buitenland: Nederlandse kwaliteit voor buitenlandse prijzen

Zelfs béter…Hoe dat kan? En is dat wel veilig, boeken laten drukken in het buitenland? Niet iedere drukker in het buitenland drukt boeken van goede kwaliteit. Wij hebben de juiste én betrouwbare drukkerijen in het buitenland al voor jou voorgeselecteerd. Al jarenlang werken wij goed samen met diverse drukkerijen in het buitenland, die allemaal beschikken over een zeer modern machinepark met elk hun eigen specialisatie. Dat is ook de reden dat wij bijna ieder type boek kunnen leveren . Door goede onderlinge afspraken te maken, houden wij de prijzen laag en profiteer jij daar direct van mee! En voor jou allemaal gewoon in het Nederlands én met de Nederlandse service. Wel zo fijn!

Boeken drukken in het buitenland via Grafistar: Het traject

Persoonlijk contact

Een boek uitgeven kan een langdurig proces zijn waar veel bij komt kijken. Je boek fysiek voor het eerst in handen krijgen blijft een bijzonder moment! Op dat moment kan je, je boek echt ruiken én voelen.

Persoonlijk contact vinden wij bij Grafistar erg belangrijk. Wil je boeken laten drukken en vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op!

Vind je het prettiger als een vertegenwoordiger je bezoekt? Ook dat kan! Neem contact op met Ellen Derksen om een persoonlijke afspraak te maken.