Over ons

Over ons 2019-08-28T09:56:10+02:00

“Grafistar laat boeken tot leven komen“

Grafistar is een drukwerkintermediair. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 700 boekproducties: hardcovers, softcovers, integraalbanden, wire-O’s en nog vele andere varianten in allerlei soorten en maten. Wij werken voor uitgeverijen en andere professionals, maar ook auteurs die hun boek in eigen beheer willen uitgeven kunnen bij ons terecht.

Naast boeken leveren wij ook brochures, magazines, (product)catalogi en verpakkingen op maat. Kijk in het menu bij “Wat doen wij” voor meer informatie en onze producten.

Nederlandse kwaliteit voor buitenlandse prijzen

Zelfs béter…Hoe dat kan? Al jarenlang werken wij goed samen met diverse drukkerijen in het buitenland, die allemaal beschikken over een zeer modern machinepark met elk hun eigen specialisatie. Dat is ook de reden dat wij bijna ieder type boek kunnen leveren. Door goede onderlinge afspraken te maken, kunnen wij de prijzen toch laag houden. En voor jou allemaal gewoon in het Nederlands én met de Nederlandse service. Wel zo fijn!

Boeken drukken: Het traject

Persoonlijk contact

Een boek uitgeven is een langdurig proces. Je boek fysiek voor het eerst in handen krijgen blijft een bijzonder moment! Een boek moet je kunnen ruiken en voelen.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wil je een boek laten drukken en vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op. Onder het genot van een kop koffie nemen wij graag samen je wensen door.

Vind je het prettiger als een vertegenwoordiger langskomt? Ook dat kan! Neem contact op met Ellen Derksen om een persoonlijke afspraak op locatie te maken.